Produkter

Fiberforsterkninger til kunststoffeksperter


No match found. Please adjust your filter.

Integrert pussfasade

LAMILUX TextureWall


Applications

LAMILUX TextureWall er et glassfiberforsterket laminat som, som noe helt nytt, forener de fremragende mekaniske egenskapene fra komposittmaterialer med en attraktiv og ekstremt holdbar pussfasade-overflate

LAMILUX HG4000 mit AntiBac

For bakteriefrie overflater

LAMILUX AntiBac


Applications

LAMILUX AntiBac er et høyeffektivt og stabilt materiale som kan forbedre hygienestandardene permanent innenfor mange forskjellige miljøer og bruksområder verden over.

Allsidig klassiker

LAMILUX Super


Applications

LAMILUX Super-produktfamilien består av glassfiberforsterkede polyesterlaminater med et nøye avstemt glassinnhold og høy fiberdekning. Dette allsidige produktet er et multitalent som egner seg til mange forskjellige bruksområder både ute som inne.

En attraktiv klassiker

LAMILUX HG 4000


Applications

LAMILUX HG 4000 har alle fordelene som er kjent fra glassfiberforsterket kunststoff, men ser samtidig ut som lakkert aluminium. De glatte høyglansoverflatene oppfyller selv de strengeste kravene til det visuelle uttrykket, og er samtidig ekstra UV- og værbestandige takket være gelcoat-forseglingen.

En solid klassiker

LAMILUX vevd roving


Applications

Rovingforsterkning øker den mekaniske styrken, noe som medvirker til en lavere lengdeutvidelseskoeffisient. Etter ønske kan overflaten forsegles med et lag gelcoat som gir en særlig høy UV- og værbestandighet og gjør den vevde strukturen mindre synlig.

Strukturert overflate

LAMILUX Embossed


Applications

Dette materialet har en strukturert, skinnende overflate og et optimalt glassinnhold. Kan utstyres med en UV- og værbestandig gelcoat-overflate etter ønske. Takket være det fleksible harpikssystemet takler materialet buede strukturer uten problemer.

Smarte gulvløsninger

LAMILUX Composite Floor


Applications

Innovativt og luktfritt gulvbelegg til intelligente løsninger innenfor lettvektsbygg. Materialet består av et rovingforsterket spesialkunststoff og kundespesifikke PVC-overflater. Fordelene: Nedsatt vekt og materialebehov, høy materialstyrke, lang levetid og ingen lukt.

Høyeffektivt materiale

LAMILUX X-treme Carbon


Applications

Dette materialet utnytter potensialet ved fiberforsterket kunststoff fullt ut. Verdiene for materialstyrken- og stivheten er mange gange høyere enn de tilsvarende verdiene for gjengse komposittmaterialer.

Sklisikkert underlag

LAMILUX Anti Slip


Applications

LAMILUX Anti Slip er et glassfiberforsterket laminat som kombinerer de fremragende mekaniske egenskapene og den høye motstandsevne kjent fra glassfiberforsterket kunststoff med et effektivt og slitesterkt anti-slip-belegg.

Dekorativ Overflate

LAMI Graph


Applications

LAMILUX LAMIGraph er et glassfiberforsterket laminat basert på polyesterharpiks og forsynt med et dekorasjonspapir av høy kvalitet på den synlige siden. Med dette produktet har man klart å forene et bredt utvalg av designer med de vinnende mekaniske egenskapene og den velkjente motstandsdyktigheten fra glassfiberforsterkede produkter.

Innovativ byggekomponent

Fasadepanel


Applications

LAMILUX fasadepaneler gjør det mulig å skape estetisk tiltalende fasadebekledninger i et vell av nyanser. Det ekstravagante optiske uttrykket kombinerer designfrihet med høy motstandsdyktighet overfor hærverk. I tillegg er det mulig å tilføye bakgrunnsbelysning – f.eks. ved forhengte fasader med baksideventilasjon.

Innovativt komposittmateriale

LAMILUX LAMIfoamtex


Applications

LAMIfoamtex er et innovativt komposittmateriale laget av et fiberforsterket kunststoff og kundespesifikke dekorasjonsoverflater med soft touch-profil. De kreative designmulighetene er nærmest uendelige, og i tillegg har den tredimensjonale strukturen en positiv innvirkning på akustikken i rommet.

Slagfast materiale

LAMILUX High Impact


Applications

Lettvektskombinasjon med et høyt fiberinnhold i kombinasjon med spesialharpiks, noe som medvirker til fremragende slag- og materialstyrke. I tillegg har materialet en visuelt attraktiv profil og er lett å rengjøre. Til sammen gjør disse egenskapene produktet ytterst velegnet til krevende, moderne industribruk.

Innovativt sportslaminat

LAMILUX LAMIsport X-treme


Applications

LAMIsport X-treme er et innovativt komposittmateriale til fremstilling av sportsutstyr til vinter- og sommerbruk. Dette lette materialet med glass- og kullfiberforsterkning åpner for helt nye muligheter hva angår vektreduksjon, prosesseffektivitet og visuelt design.

Konstruksjonsmateriale

LAMILUX X-treme


Applications

LAMILUX X-treme inneholder det maksimalt mulig antall forsterkningsfibre i kombinasjon med et ekstremt seig-elastisk epoxy matrix-harpikssystem, noe som gjør det til markedets mest effektive komposittmateriale.